© Yeni Aksaray Gazetesi

OSMANİYE DERBİSİNE HAZIRLAR

3. Grup temsilcimiz Aksaray Belediyespor sezonun 2. devresinin ilk haftasında deplasmanda Osmaniyespor ile karşı karşıya gelecek. Devreyi 33 puanla lider tamamlayan siyah beyazlı temsilcimiz Aksaray Belediyespor zorlu Osmaniyespor deplasmanından 3 puanla dönme hesapları yapıyor.

Aksaray Belediyespor’da sezonun ilk devresinin bitiminin ardından takıma verilen bir haftalık tatil biterek, siyah beyazlı temsilcimiz Antalya’da bir araya geldi ve takımın yeni Teknik direktörü Mustafa Sarıgül nezaretinde bütün hazırlıklarını burada sürdürdü. Oynadığı hazırlık maçlarıyla çalışmaları sonlandıran temsilcimiz hafta sonu yani Pazar günü oynayacağı Osmaniyespor maçıyla ikinci devreye merhaba diyecek. Sezonun ilk devresinde evinde Osmaniyespor’u 3-2 mağlup etmeyi başaran ve maçın sonunda çıkan olayların ardından gergin anlar yaşanması sonrasında Aksaray Belediyespor bu zorlu maçta deplasmanda rövanşı vermek istemiyor. Takıma sezonun ikinci devresinde yeni kazandırılan 3 futbolcunun ise görev verildiği takdirde forma giymesi bekleniyor.

Osmaniyespor cephesinde ise bu maç çok anlam ifade ediyor. Sezonun ikinci devresinde yaptığı takviyelerle şampiyonluk yarışı içinde bende varım sinyallerini veren Osmaniyespor bu zorlu derbi maçı kazanarak aradaki 3 puan farkı kapatıp puanı eşitlemek ve ikili averajda da daha iyi bir skor elde edebilmek için sahaya çıkacak. Haftalar öncesinde bu maça taraftarlarını davet eden Osmaniyespor yönetimi bu maça çok önem verdiğini gösterdi. Taraftarların ise bu maça yoğun ilgi göstereceği bekleniyor.

Maç Pazar günü 7 Ocak Stadında saat 14.00’da oynanacak.                  

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER