© Yeni Aksaray Gazetesi

Partilerde bayramlaşma

 Kurban bayramında siyasi partilerde gelenek değişmedi. Bayramın ikinci ve üçüncü günleri parti il merkezlerinde partililerle bayramlaşmalar gerçekleştirildi. Ak parti il merkezinde il başkanı Hüseyin Altınsoy öncülüğünde, milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer, eski belediye başkanı Nevzat Palta, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün ve partinin yetkili organlarının temsilcileri ile partililerin katıldığı bayramlaşmada, kısa konuşmalar yapılarak çalışmalar hakkında bilgi verildi. Yapılacak olan seçimlere parti olarak hazır oldukları duyuruldu.

MHP de korona virüs nedeni ile parti merkezinde bayramlaşma yapılmadı.

Parti il merkezinde bir araya gelen İyi Partililer de bayramlaştı. Milletvekili Ayhan Erel, İl Başkanı Faruk Ağır, Merkez ilçe başkanı Polat Açıkgöz öncülüğünde partililer bayramlaşarak, yapılacak seçimlerde İyi partinin Aksaray’da sürpriz bir sonuca ulaşarak herkesi şaşırtacaklarını dile getirdiler.

CHP ise bu bayram bayramlaşmayı huzur evine taşıdı. İl başkanı Ali Abbas Ertürk ve Merkez ilçe başkanı Talat Karaağaç öncülüğünde, partinin diğer yetkili kurullarından oluşan katılımla birlikte, huzurevindeki büyükler ile sevgi evlerindeki küçüklerle kucaklaştılar. Bayramlarını kutladılar, hayır dualarını aldılar. *AYHAN ÖZDEN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER