© Yeni Aksaray Gazetesi

Ramazanın son iftarı Ak Parti’den

Ramazan ayı boyunca çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenen iftar programlarının kapanışını Ak parti İl Başkanlığı yaptı. Vefa iftarı olarak geçmişte Ak parti de yöneticilik yapmış veya belli görevler üstlenmiş kişiler başta olmak üzere STK temsilcilerinden partili vatandaşlara kadar davetler yapılarak vefa iftarında buluşma sağlandı.

Ak parti il başkanı Hüseyin Altınsoy son iftar programında yaptığı konuşmada “Partimizin kuruluşu olan 2002 den buyana teşkilatlarımızda görev almış tek düşüncesi Ak Partinin başarısı ve bu şehre hizmet etme sevdası olan tüm teşkilat mensuplarımıza, mahalle ve sandık başkanlarına, il genel ve belediye meclis üyelerine vefa iftarına göstermiş oldukları ilgiden ve yoğun katılımdan dolayı teşekkür ederim. Yapmış olduğumuz vefa iftarına katılan mevcut milletvekillerimize ve geçmiş dönem milletvekillerimize belediye başkanlarımıza il ve ilçe başkanlarımıza şükranlarımızı sunarız.

Vefa iftar yemeğinde desteklerini esirgemeyen belediye başkanımız Evren Dinçer’e teşekkür eder gönül belediyeciliği sloganıyla çıktığı bu yolda başarıların devamını dileriz. Ramazan ayında 29 gün boyunca tüm il genelinde mahalle mahalle gezerek gönüllere dokunan tüm il ve ilçe teşkilatlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Durmak yok yola devam.” *HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER