© Yeni Aksaray Gazetesi

RİZE’DE KAZANDILAR ŞİMDİ HEDEF ELAZIĞ MAÇI

Olimpik Pazar Spor 25-Aksaray Bld.Spor 27

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligindeki temsilcimiz Aksaray Bld. Spor, hafta sonu Pazar günü 11. Hafta maçında Rize Pazar deplasmanında Olimpik Pazar Spor ile karşılaştığı maçı 25-27 kazandı.

Maça iyi başlayan temsilcimiz Aksaray Belediyespor ilk devrenin son bölümündeki hatalar sonucu ilk devreyi 12-12 berabere tamamladı. Maçın 2.devresinde her iki takımda birbirlerine üstünlük kurmaya çalışsa da Aksaray Belediye Spor oyunun kontrolünü elinde tutarak maçı 27-25 kazanarak haftayı 2 puan ile kapatarak moral buldu. Maçta Emine 9, İlayda 8 gol ile en çok skor üreten oyuncular olarak dikkat çektiler. Diğer gollerimizi Zehra 1, Kübra 3, Sueda 4,Hüsniye 2 attılar.

Aksaray Belediye Spor, ligin 12. Haftasında sahasında Pazar günü Elazığ SYSK ile karşılaşacak. Maç Pazar günü saat 13.00’da Aksaray Spor Salonunda oynanacak. Haftanın önemli maçına kızlarımız galibiyet parolası ile hazırlanıyor. Takım kaptanı milli kaleci Gülbahar, kalan tüm maçlara galibiyet parolası ile hazırlandıklarını, kaybettikleri puanları telafi etmek istediklerini, sahalarında oynayacakları Elazığ maçını da kazanmak için tüm güçlerini ortaya koyacaklarını söyleyerek, Aksaraylı sporseverleri Pazar günü maça davet etti.

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER