© Yeni Aksaray Gazetesi

Sağlık Müdürü hızlı başladı

Geçtiğimiz günlerde ataması yapılarak Aksaray İl Sağlık Müdürlüğü görevine getirilen Dr. Abdullah Güleç, görevi devir alır almaz önce kuruma bağlı birimleri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı, çalışanlarla çalışarak sağlıkta yeni bir hizmet döneminin başladığını vurguladı.

Artvin ilinden gelerek Aksaray il Sağlık Müdürlüğüne atanan Dr. Abdullah Güleç, gelir gelmez kurumda görevli diğer idareciler ile toplantılar yaparak, gece yarısı hastane ziyaretleri ile durum değerlendirmesinde bulundu. Halk arasında en çok şikayetlerin geldiği Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışmalarda eksikliklerin giderilmesi için karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Yeni dönemin sinyallerini vererek sistemi kurmada el birliği ile eksiklikleri gidereceklerini söyledi. İlk iki günde kuruma bağlı tüm birimleri gezerek bilgi alan yeni Sağlık Müdürü Dr. Güleç, bir yandan kurum çalışanları ile tanıştı, diğer yandan da eksiklikler ve sıkıntıları dinledi.

Beraberinde Sağlık Hizmetleri Başkanım Dr. Mustafa Aliç; Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Fatih Çelik, 112 Başhekimi Dr.Ali Topuz ile beraber 112 Acil Çağrı Merkezi, Merkez 1 Nolu , 6 Nolu ve UMKE Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarına giderek incelemelerde bulundu, çalışanlar ile tanışarak birlikte hizmet etmede yol haritasının ilk basamaklarını hatırlatmış oldu. *ERDEM SÜDEMEN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER