© Yeni Aksaray Gazetesi

Sağlıklı yaşam kampı Aksaray’da

Aksaray’da ilk defa düzenlenecek olan, Tıbbi Beslenme Uzmanı Uzm. Dr. Eyyüb Yılmaz ile; Gençleştiren Açlık Uygulamaları ile Sürdürülebilir Sağlıklı Yaşam Kampı 3 gün Aksaray’da Uygulama otelinde yapılacak.

Aksaray'da çalışan 3 hekimin birlikte organize ettiği bu kampta, hekimler amaçlarının; Aksaray halkını sağlıklı beslenme konusunda farkındalıklarına ve sağlıklarını iyileştirilebilmelerine katkı sağlayabilmek olduğunu belirtiyorlar.

Sağlıklı Beslenme Kampı olarak beslenmenin önemi, sağlığımızdaki yeri, smootie ve detoks içecekleri hazırlama, sağlıklı yemek pişirme, canlı besinler, canlı iyonize su tüketmenin önemi.. gibi birçok konuda, hayatımızın her anında ihtiyaç duyacağımız doğru bilgileri öğrenme imkanına sahip olunacak. Katılımcılar bizzat görerek uygulayarak deneyimleyecekler. Hem ders ve eğitimlere katılacak, hem de mutfağa geçerek uygulama imkanı bulacaklar. Kampın sonunda gıdalara, suya ve beslenmeye bakış açıları değişirken, beslenme konusunda doğru bilinen ne çok yanlışlar olduğunu fark edecekler. Uygulamalar ve eğitimlerle birlikte öğrenirken çeşitli sosyal aktivitelerle de eğlenecekler. Gerek Aksaray içi, gerekse şehir dışından, ülkemizin çeşitli şehirlerinden gelecek katılımcılarla tanışma ve sosyalleşme imkanı bulacaklar.

Uzm. Dr. Eyyüb Yılmaz ve organizasyon ekibinin daveti üzerine, 2-3-4 Eylül'de Aksaray’da olacaktır. Kamp konuya ilgi duyan herkese açık. Dileyen herkes, eş ve aileleri ile de katılabilecekler. *ERDEM SÜDEMEN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER