Şampiyon sporcu tebrik edildi
GÜNDEMBaşarılı sporcunun İl Emniyet Müdürlüğü personeli Osman Taşkın’ın kızı olması, kurum içerisinde de büyük bir gurur kaynağı oldu. Genç sporcu Işıl Gül Taşkın, elde ettiği derecelerle ailesini ve şehrini gururlandırırken, Türkiye genelinde düzenlenecek şampiyonada da Aksaray’ı temsil edecek.
İl Emniyet Müdürü Demir, nazik ziyaretinden dolayı Işıl Gül Taşkın’a teşekkür ederek, kendisine eğitim ve spor hayatında başarılarının devamını diledi. Genç sporcuyu tebrik eden Demir, günün anısına hediye takdim etti.
Ziyaret sırasında, genç yaşına rağmen büyük bir azim ve disiplinle çalışarak önemli bir başarıya ulaşan Işıl Gül Taşkın’ın spora olan ilgisinin ve yeteneğinin gelecekte daha büyük başarılarla taçlanacağına inandığını ifade eden Müdür Demir, bu tür başarıların gençler için ilham kaynağı olduğunu vurguladı. *CEREN NERGİZ
İlginizi Çekebilir