© Yeni Aksaray Gazetesi

Şehit yakınlarına Kandil programı

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, mübarek Regaip Kandili vesilesiyle Şehit Anneleri ve yakınlarını bir araya getirdi. Duaların semaya yükseldiği gecede, vatan uğruna can veren aziz şehitlerimiz rahmetle yâd edildi.

Regaip Kandili’nin manevi ikliminde düzenlenen programda, şehit yakınları ile bir araya gelerek dayanışma ve vefa örneği sergilendi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, katılımcılara kandil simidi ikram edilerek bu mübarek gecenin huzuru paylaşıldı.

ŞEHİTLERİMİZİN MUKADDES HATIRASI ANILDI

Vatan için canlarını feda eden kahramanların anıldığı bu müstesna gecede kıymetli şehit annelerimiz ve yakınlarıyla bir araya gelinerek Kur’an-ı Kerim’in huzur veren tilaveti eşliğinde dualar edildi.

Şehadet şerbetini içen aziz evlatlarımız; sabır, şükran ve dualarla anıldı.

Gönül köprüsü kurularak program süresince şehit ailelerinin yanlarında olunduğu, acılarının ve dualarının paylaşıldığı vurgulandı.

Programda bir konuşma yapan Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş, şehit ailelerinin her zaman baş tacı olduğunu ifade ederek şu temennilerde bulundu: "Aziz Şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor; başta şehit ailelerimiz olmak üzere tüm İslâm Âleminin ve Milletimizin Regaip Kandili’ni gönülden tebrik ediyorum. Bu mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum." Dedi.*İBRAHİM AMAÇ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER