© Yeni Aksaray Gazetesi

Şehri Mevlâna’da aile buluşması

2025 Aile Yılı vizyonu doğrultusunda, Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün koordinesinde Karaman ve Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler  İl Müdürlüklerinin iş birliğinde, her iki ilden gelen aileler Konya’da yaşayan ailelerle “Şehri Mevlâna Aile Buluşması” etkinliğinde bir araya geldi.

Konya’nın tarihi ve kültürel dokusunu keşfetme fırsatı bulan aileler, keyif dolu bir gün geçirirken; kardeş iller arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları pekiştirildi.

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Başta Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sayın Abdullah Neşeli olmak üzere emeği geçen herkese ve değerli destekleriyle bu anlamlı buluşmaya katkı sunanlara gönülden teşekkür ediyoruz” denildi. *İBRAHİM AMAÇ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER