© Yeni Aksaray Gazetesi

Sığınmacıları Zafer turizm otobüsü ile göndereceğiz

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ partisinin Aksaray il merkezi binasını açmak için geldiği Aksaray’da önce basın toplantısı yaparak gazetecilerin sorularını cevapladı. Bbasın mensuplarıyla bir araya gelen Özdağ, sessiz istilaya dur diyeceğiz  Ak Parti, CHP, İyi Parti ve diğerlerinin söyleyemediği gerçekleri biz söylüyoruz ve gerekirse zorla gönderilecekse zorla göndereceğiz. Zafer partisi seçim otobüsünü doldurup sınırda bırakacağız otobüs geri boş gelecektir dedi.

81 Vilayette örgütlendiklerini belirten, Özdağ Aksaray’da gösterilen ilgiden oldukça memnunuz dedi.

Türk Halkının gerçek gündemi olan mülteciler konusunda yıllardır gösterdiğimiz tepkiler yeni yeni anlaşılmaya başlandı diyen Ümit Özdağ,  “Mücadelemiz devam edecek. 10 milyon sığınmacıyı beslemek zorunda değiliz. Misafir geldiler yerleşik olmaya başladılar. Devlet doğalgazını, kömürünü veriyor hatta hastanede ücretsiz muayeneden yararlanıyor, ücretsiz ilaç veriliyor. Bunlar hep vatandaşlarımızın cebinden çıkıyor, biz bunlara fırsat vermeyeceğiz.  Hastaneler de ücret ödeyecekler , ilaca para ödeyecekler, sosyal yardımları  keseceğiz  böylece Türkiye de yaşamak zorlaştı  diyerek kendi vatanlarına dönecekler” dedi.

Zafer Partisinin oylarını artırdığını söyleyen Özdağ “ halkımız tarafından tanındıkça oylarımız artmaya devam edecek. Ne saray ittifakı ne sarı muhalafet sığınmacılar konusunsa gönderilmesi değil kalması için gayret göstermektedir.  Türk milletinin gerçek gündemi olan sığınmacılar konusunda Zafer Partisi asla taviz vermeyecektir, hepsini göndereceğiz, geldikleri gibi gidecekler, gerekirse zorla diyen vatandaşların sesi olacağız” dedi.  *ABDÜLKADİR AY

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER