© Yeni Aksaray Gazetesi

SIKI HAZIRLANIYORLAR

Aksaray Belediye spor, Lig’in 23. Haftasında Güneş Holding Çankayaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam etti. Pazar günü Dağılgan stadında saat 14.00’da başlayacak maça ilginin yoğun olması bekleniyor.

TOKİ Spor tesislerinde Teknik Direktör Mustafa Sarıgül gözetiminde gerçekleşen antrenman, yapılan ısınma ve kuvvet çalışması ile başladı. Sahada gruplar halinde oynanan 5’e 2 ve pas oyunu ile devam eden idman, hücum varyasyonları ile sürdü. Futbolcular, çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Siyah beyazlılar, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenman ile sürdürecek.

SARI ALARMI

TFF 3. Lig 3.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren siyah beyazlı temsilcimiz Aksaray Bldspor'da bu hafta sonu evimizde oynanacak zorlu Güneş Holding Çankaya spor maçı öncesi Mustafa Kayabaşı, Sefa Aksoy ve Tunahan Dikişçi sarı kart sınırında bulunuyorlar. Üç isim Çankaya spor ile oynanacak mücadelede sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak olan Niğde spor maçında forma giyemeyecekler.

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER