© Yeni Aksaray Gazetesi

Siyaset yapacak memuriyetten istifa etsin

CHP İl Başkanı Hacı Ali Keleş yaptığı yazılı açıklamada “Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı olarak görmüş olduğum eksiklikleri, eleştirilerimi sonraya saklayıp, yaralarımızı hep birlikte saracağımıza inanarak hareket ettim. Ülkemizin en büyük futbol takımlarından birinin taraftarlarını ‘’hükümet istifa’’ dediği için namussuzluk ve ahlaksızlıkla itham eden, vampirler, zavallılar, insanlığını kaybedenler şeklinde listeyi uzatıp götürenlere cevabımız var. Emekleriniz için teşekkür ederiz. Siz bir devlet memurusunuz. Hükümet istifa sesleri sizi çok rahatsız etmiş orasını anladık ancak bir devlet memuru olarak bu açıklamayı yapacak haddi nerden buldunuz?

Çok arzu ediyorsanız memuriyetten istifa edecek, siyasetinizi öyle yapacaksınız. Devlet kurumlarının tüm gücünü kullanarak ve o koltuklardan güç alarak yapmış olduğunuz siyasetin devlet geleneğimizle bağdaşmadığı da size siyaseten vereceğimiz ilk ders olsun. Milletimize ücretsiz vereceği çadırları, AHBAP ve Türk Eczacılar Birliği’ne parayla satan Kızılay başkanına bir sözünüz olacak mı? Deprem vergileri ne olmuş bir sözünüz olacak mı? Bölge de çadır niye yok bir sözünüz olacak mı? Milletimizin gösterdiği olağanüstü dayanışma olmasaydı halimiz nice olurdu buna bir sözünüz olacak mı?

Daha söyleyecek çok sözümüz olmasına rağmen şimdilik bu kadarı ile yetinerek; bir kez daha milletimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, dayanışma duygularımı iletiyorum”dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER