© Yeni Aksaray Gazetesi

SOL KANATA EMİR DEDE TAKVİYESİ

Aksaray Belediyespor Sol kanadına Çaykur Rizespor’un futbolcusu olan ve sezonun ilk devresinde kiralık olarak Sivas Belediyespor’da görev yapan 21 Yaşındaki Celal Emir Dede’yi renklerine bağladı.

Siyah beyazlı temsilcimiz devre arası transfer döneminde sağ kanada Süper lig Ümraniyespor’un futbolcusu Tahsin Hacımustafaoğlu’nu, sol kanadına 1’nci lig takımlarından Çaykur Rizespor’dan Celal Emir Dede’yi, stoper mevkiine de 2’nci ligden Esenler Eroksporun oyuncusu Batuhan Yılmaz’ı renklerine bağladı.

Siyah Beyazlıların yeni transferi Emir Dede bu sezon ilk devre Sivas Belediyespor forması ile Kupada 1, Ligde 14 olmak üzere toplam 15 resmi maçta görev aldı. Emir Dede geçen yıl Somaspor ve Uşakspor takımlarında 27 maçta görev alan futbolcumuz, görev aldığı 27 maçta 1319 dakika sahada kalırken 3 kez de gol sevinci yaşadı.

2001 yılında Balıkesir’de doğan Emir Dede futbol kariyerinde Balıkesirspor, Çaykur Rizespor, Somaspor, Uşakspor ve Sivas Belediyespor takımlarında forma giyerken TFF 2. ligde 39 maç 3 gol, TFF 1. Ligde 34 maç 3 gol, Ziraat Türkiye kupasında 6 maç , Süper ligde 1 maç olmak üzere 80 resmi maçta forma giyerken 6 kez rakip ağları sarstı.

Temsilcimizde devre arasının başında sağ kanat oyuncusu Ali Say, daha sonra sol kanat oyuncusu Oğuzhan Köseoğlu ve stoper oyuncusu Mustafa Çiçekli ile yollar ayrılmıştı.

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER