© Yeni Aksaray Gazetesi

SPOR LİSESİ Futsalda Türkiye’de ilk 8’deyiz

Aksaray Spor Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Bircan Karataş, yönetiminde erkekler futsalda önce Niğde’de grup maçlarında, ardından Malatya’da yarı final maçlarında şampiyon olarak, Kocaeli’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılacak olan 8 okul arasına kalarak, büyük başarı elde eti.

Geçen hafta Malatya’da yapılan yarı finallerde kız ve erkek takımları ile Spor Lisesi yer aldı. Erkeklerde Kayseri, Batman ve Diyarbakır ile eşleşen Spor Lisesi erkek futsal takımı, grubu 1.olarak tamamladı. Ardından çapraz eşleşme maçında grubun favori ekibi güçlü İstanbul ekibini penaltılarla yenerek, Malatya’dan Türkiye Finallerine gidecek 8 takıma arasına kalmayı başardı. Kızlar da ise Beden Eğitimi Öğretmeni Emrah Altınsoy, yönetiminde çapraz maçında penaltılarla kaybeden Spor Lisesi yarı finalleri 2.olarak tamamladı.

Aksaray Spor Lisesi Erkek Futsal Takımı Sorumlusu Beden Eğitimi Öğretmeni Bircan Karataş, Spor Lisesi olarak Aksaray’ı ulusal platformlarda başarı ile temsil etmekten büyük mutluluk duyduklarını, hedeflerinin Türkiye Şampiyonasında derece elde etmek olduğunu, uzun zamandır çok çalıştıklarını ve çalışmalarının karşılığını almak istediklerini bu anlamda da son 8’e kalmaktan memnun olduklarını söyledi. Karataş, bu başarının arka planında kendilerine büyük destek veren Aksaray Bld.Spor, Eğitim Spor, Kılıçaslan Spor ve Eşmekaya Spor Kulüplerine ve Sporun ve sporcunun en büyük destekçisi GSİM Müdürü Aslan Yıldız’a teşekkür etti. 06-10 Nisan 2022 tarihlerinde Kocaeli’deki finallerde Aksaray’a Türkiye derecesi getirmek için mücadele edeceklerini belirtti.

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER