© Yeni Aksaray Gazetesi

SULTANLAR EVİNDE ÜZGÜN

Kuzeyboruspor: 2   -   Karayollarıspor: 3

Sultanlar Ligi'nde Aksaray İlini başarılı bir şekilde temsil eden Kuzeyboru kadın voleybol takımımız sahasında konuk ettiği Ankara Karayollarıspor’a 2-3 mağlup oldu.


Kuzeyin Sultanları karşılaşmaya Dilek Kınık, Arelya Karasoy, Ezgi Akyıldız, Olesia, Annie Mıtchem, Sabriye Gönülkırmaz ilk altılısı ile başlarken, Karayolları takımı ise Merve, Ayçin, Tuğçem, Yasemin,Kübra, Selin ilk altısı ile müsabakaya başlayan isimler oldular.
Kuzeyin Sultanları karşılaşmaya hızlı başladı ve ilk seti 25-17 kazanarak 1-0 öne geçti. Rahat geçmesi beklene maçın 2. Setinde Karayolları takımı toparlanınca seti 23-25 kazanan takım oldu. Üçüncü sette yine iyi bir oyun sergileyen karayolları seti 22-25 kazanan takım oldu. Setlerde 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın 4. setinde Kuzeyboru fırtınası esti ve seti 25-13 kazanarak müsabakayı uzatma setlerine götürdü. Uzatma setinde başa baş bir oyun sergilendi. Bu sette daha az hata yapan Karayolları Seti 12-15 kazanan takım oldu. Bu skorun ardından temsilcimiz Kuzeyboruspor hanesine 1 puan yazdırırken Karayolları takımı puan hanesine 2 puan yazdırarak küme düşme potasında kalan maçları için ümitlendi.
SIRALAMADAKİ YERİMİZ DEĞİŞMEDİ
Alınan sonucun ardından Kuzeyboruspor 34 puanla 7’nci sıradaki yerini korurken Karayolları spor ise ligde kalma adına Aksaray'dan önemli bir 2 puan alarak puanını 13 yaparak ligde önemli iki puanı hanesine yazdırmayı başardı.

TRİBÜNLER BOŞ KALMIYOR

Aksaray’da oynanan Kuzeyboruspor maçlarına taraftardan yoğun ilgi oluyor. Maç seçmeyerek iç sahada oynanan her haftaki maçlara aileleriyle birlikte gelen taraftarlar Kuzeyboruspor takımını çok ama çok sevdiler. Sezon başından buyana ful tribünlere oynayan Kuzeyin Sultanları bu durumdan son derece memnunlar. 

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER