© Yeni Aksaray Gazetesi

SULTANLAR SET VERMEDEN KAZANDI

Kuzeyboruspor: 3 - Aydın Büyükşehir Belediyespor: 0

Sultanlar liginde Aksaray temsilcimiz Kuzeyboruspor takımı pazar günü saat 17'de Aksaray Hasandağı spor salonunda oynanan karşılaşmada Aydın Büyükşehir Belediyespor'u set vermeden 3-0 mağlup etmeyi başardı. Ligin ilk devresinde deplasmanda oynanan karşılaşmayı 3-0 kaybeden Kuzeyboruspor bu galibiyetle rövanşıda almış oldu. Setler 25-20, 25-21 ve 28-26'lık sonuçlarla Kuzeyboru üstünlüğüyle sona erdi.

Coşkulu bir taraftar desteğini arkasına alarak maça çok iyi başlayan Kuzeyboruspor, bu iyi oyununu son sete kadar sürdürünce güzel bir galibiyete imza attı. Bu sezon hedefini Avrupa kupaları olarak belirleyen Kuzeyboru, bu zorlu yolda güçlü rakibi Aydın Büyükşehir Belediyespor’u mağlup ederek büyük bir avantajda eline geçirmiş oldu.

Bu alınan sonucun ardından Kuzeyboruspor voleybol takımı puanına 26’ya çıkartarak 8. sıradaki yerini korudu. Aydın Büyükşehir Belediyespor ise 22 puanla 9. sırada yer aldı. Kuzeyboruspor ligin 19. haftasında yine Avrupa kupalarına gitme adına önemli bir rakip olarak gördüğü Mert Grup Sigorta ile 14 Şubat Pazartesi günü saat 16’da Ankara başkent voleybol salonunda karşılaşacak. Karşılaşma TRT Spor Yıldız'dan canlı olarak yayınlanacak. 19. haftaya girilirken Mert Grup Sigorta hedefini Avrupa kupaları olarak belirledi ve 25 puanla 7. sırada yer alıyor.

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER