© Yeni Aksaray Gazetesi

Sultanların kozları hazır 3 MİLLİ YILDIZLA ZAFERE

Cumartesi günü Dağılgan'da Kepez Belediye'yi konuk edecek olan Aksaray Belediye Kadın Hentbol Takımı'nın en büyük kozları milli oyuncuları Zehra Eker, Sıdıka Öz ve Dilek Kestek olacak.

Aksaray'ın sultanları Kepez karşısına milli güçle çıkıyor. Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi 2. haftasında cumartesi günü saat 14.00'da Dağılgan Spor Salonu'nda oynanacak Aksaray Belediye- Kepez Belediye Spor maçı öncesi gözler 3 yıldıza çevrildi.

KOZLAR MİLLİ TAKIMDAN!

Siyah beyazlı ekibimizin bu sezonki en büyük gücü, Milli Takım formasını da başarıyla terleten 3 isim:

ZEHRA EKER

Hızıyla rakip savunmaların korkulu rüyası. Ayrıca tecrübesi, şutları ve hızıyla rakiplerin korkulu rüyası.

SIDIKA ÖZ

Tecrübesi ve oyun aklıyla takımın beyni. Ayrıca güçlü fiziği, kuvveti ile  hem hücumda hem savunmada adeta bir kale.

DİLEK KESTEK

Bitirici şutları, beklenmedik pasları ve golleri ile gol makinesi.

Kepez savunmasının bu üç yıldıza önlem alması imkânsız. Antrenmanlarda da formlarının zirvesinde olan milli kızlarımız, cumartesi günü Dağılgan'da şov yapmaya hazırlanıyor. Taraftarın da desteğiyle bu üç koz, Aksaray'a galibiyeti getirecek. Haydi Zehra, Sıdıka, Dilek! Tüm Aksaray arkanızda. *Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER