© Yeni Aksaray Gazetesi

Takımda transfer rüzgarı

 2. Lig Kırmızı grupta iç ve dış transfer görüşmelerine hız veren 68 Aksaray Belediyespor, 2024-2025 Sezonunda dış transferde 3 tecrübeli futbolcuyla anlaşma sağlarken, iç transferde ise 2 önemli oyuncuyla anlaşmaya vardı.

TFF 2. Lig Kırmızı grupta ikinci yılında iç ve dış transfer görüşmelerine hız veren 68 Aksaray Belediyespor2024-2025 Futbol sezonunda 3 tecrübeli futbolcuyla anlaşma sağlarken iç transferde de taraftarların çok istediği 2 oyuncuyla anlaşmaya vardı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta bu sezonda mücadele edecek olan siyah- beyazlılar, iddialı bir kadroyla lige giriş yapmanın hedefinde. Ligin ortasında göreve gelen ve iyi bir sezon geçiren Teknik direktör Şaban Yıldırım ile yola tekrar devam eden Aksaray Belediyespor yönetimi, tecrübeli teknik adam ile yola devam kararı verdi.

İÇ TRANSFERDE 2 İMZA

TFF 2. Lig'de ikinci sezonunda siyah- beyazlı takım, yeni sezon için transfer görüşmelerine sürdürüyor. Aksaraysporyönetimi stoper Ercan Yazıcı,orta saha oyuncusu takım kaptanı 36 Yaşındaki Doğan Ateş ile sözleşmeleri yenileyerek iskelet kadroyu koruma peşinde olduğu sinyallerini verdi.

DOĞAN ATEŞ: "PLAY-OFF HEYECANINI YAŞAMAK İSTİYORUZ"

68 Aksaray Belediyespor’un başaralı orta saha oyuncusu Doğan Ateş, amacımız play-off'a kalmak. Bu hedefimize ulaşmak için çok çaba sarf edeceğiz. Ben de Aksaray Belediyespor takımına hedefleri olduğu için kaldım ifadelerini kullandı.

Haber: Ersin Arslan

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER