© Yeni Aksaray Gazetesi

Talep olursa ev ve işyerleri de ilaçlanacak

İl genelinde haşere ile mücadele için 6 araç üstü, 40 mobil ekipman aralıksız hizmet veriyor. Şehir merkezinde 48 Mahalle belirli periyodik aralıklarla her hafta düzenli olarak ilaçlanıyor. Pazar yerleri de ilaçlanarak hijyenik hale getiriliyor. İsteyen vatandaş belirlenen tarifeden ev ve işyerlerini de ilaçlatabilecek.

Aksaray Belediyesi sağlıklı ve temiz bir çevre için başlattığı ilaçlama çalışmalarına düzenli ve sürekli olarak devam ediyor. Veteriner İşleri Müdürlüğünce ilaçlama çalışması araç üstü ekipmanlar ve mobil ekiplerce yürütülüyor.

İl merkezinde bulunan 48 mahalleyi kapsayan cadde ve sokaklarının tamamı haftanın 7 günü belirli düzen ve periyotlarla ilaçlanırken, ilaçlama çalışmalarında Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı doğanın dengesini bozmayacak ve insan sağlığına zarar vermeyecek biyosidal ürünler kullanılıyor. İlaçlamalar Pazar alanlarını da kapsıyor.

Vatandaşların Aksaray Belediyesinin 0552 888 68 68 numaralı Whatsapp iletişim hattına yazılı veya 444 55 68 nolu çağrı merkezini arayarak belirlenen tarife üzerinden ev, işyerleri ve apartmanları için ilaçlama hizmeti talebinde bulunabileceği açıklandı. *BELEDİYE BASIN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER