© Yeni Aksaray Gazetesi

TARAFTAR ŞAMPİYON BAŞKANINI BEKLİYOR

3. Ligde 2022-2023 Futbol sezonunda mücadele edecek olan siyah beyazlı temsilcimiz Aksaray Belediyespor’da sessiz bekleyiş hâkim.

Sezon öncesi takımı sahiplenecek yönetim kurulu merak edilirken takımı isteyen isimler dışında şehir dışından güçlü kuruluşlarında olduğu bunlardan birinin ise İstanbul’dan Nevşehirli bir Tekstil fabrikatörü olduğu ve Aksarayspor’a ciddi anlamda sıcak baktığı gelen bilgiler arasında yerini alırken, kulislerde dolaşan haberlere göre ise Aksaray Belediyespor'un 2022-2023 Sezonunda Kulüp Başkanı Dr.Türkcan Coşgun ve Kuzeyboru Anonim Şirketinin olacağı bilgileri yerini aldı. Son yaşanan gelişmelerin ardından ise Aksarayspor’un bu sezonki yöneticilerinden İlhan Yerli’ninde kuracağı güçlü bir yönetim ile Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret ederek aday olacağı gündemin sıcak haberler arasında yerini korudu.

Son üç sezondur oluşturduğu yönetimlerle Aksaray Belediyespor takımını play off oynatma başarısını gösteren Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in yine en doğru kararı vererek oluşturacağı yönetimle takımı yine doğru isimlere teslim etmesi bekleniyor.

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER