© Yeni Aksaray Gazetesi

Tarım aletini çalanlar yakalandı

F.T. (1976) isimli şahıs, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığına müracaatta bulunarak, Sağlık Kasabası’nda bulunan evinin avlusunda bulunan (1) adet Cobra olarak tabir edilen tarım aletinin çalındığı ihbarında bulundu. Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda olay yerinde ve çevresinde yapılan titiz çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştiren kişilerin H.Y. (1992-E) ve V.S. (1996-E) isimli şahıslar olduğu tespit edilmiş olup, şüpheliler düzenlenen operasyonla merkezde gizlendikleri yerde yakalanarak gözaltına alındılar.

Şüpheli şahısların yapılan sorgulamasında, çaldıkları malzemeyi merkezde hurdacılık yapan R.D. (1999-E) isimli şahsa sattıklarını beyan ettiler. R.D. isimli şahsın işyerinde yapılan aramada çalınan malzeme bulunarak tam ve eksiksiz olarak sahibine teslim edildi.

                Gözaltına alınan H.Y., V.S. ve R.D isimli şüpheli şahıslar adli makamlara sevkinin ardından, hurdacı R.D. adli kontrol şartı ile serbest kalırken, H.Y. ve V.S. isimli şahıslar ise tutuklanarak Aksaray ceza evine teslim edildiler. *HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER