© Yeni Aksaray Gazetesi

Tarım ve İnsan fotoğraf sergisi

12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması, Genel, Çiftçi , Öğrenci, Tarım ve Orman Bakanlığı Çalışanları, DenizBank Çalışanları ve bu yıl konusu çiftçi varsa hayat var olan teması  olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleştirildi.

Yarışmaya katılan eserler Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığında toplanarak, ödül alan ve sergilemeye değer bulunanları belirledi.

12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışmasına bu yıl toplam 606 katılımcı 3997 eserle katıldı. Seçici kurul tarafından 19 eserin ödül alması uygun görülürken, 83 eser de sergileme ve albüm çalışması için belirlendi. Ayrıca ödül alan eserlerden bir tanesi Tarım ve Orman Bakanı tarafından Tarım ve Orman Bakanlığı Özel Ödülüne layık görüldü.

Açılış törenine;  Vali Yardımcısı vekili Hasan Hüseyin Alpaslan, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Yusuf Çiçek, Daire Müdürleri, Şube Müdürleri, Tarım personelleri ve  vatandaşların katılımıyla kurdele kesilerek tören gerçekleştirildi.

Fotoğraf sergi ile ilgili açıklama yapan İl Müdür Yardımcısı Yusuf Çiçek ”Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesi  amacıyla 2009 yılından itibaren düzenlenmekte olan ve 2021 yılında 12.si gerçekleştirilen Genel, Çiftçi, Öğrenci, Tarım ve Orman Bakanlığı Çalışanları, DenizBank Çalışanları ve Çiftçi Varsa Hayat Var olmak üzere 6 farklı kategoride dereceye girerek ödül alan, sergilenmeye değer bulunan fotoğraflar  sergilenmekte olduğunu belirten Çiçek emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ”dedi.

Nora AVM’de açılan sergi 1 Eylül’de son bulacak

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER