© Yeni Aksaray Gazetesi

Tedaviye muhtaç küçük Havva’nın hayalleri gerçekleşti

Aksaray TOBB ilkokulunda okuyan Havva Aytop annesine kumbarasına biriktirdiği 150 lirayı vererek ben lot bebekli pasta istiyorum doğum günümde arkadaşlarımla yiyeceğim deyince bu arzusunu duyan Aksaray Valisi Hayal Günü olan günde Havva için hem yaş pasta gönderdi hem de yeni elbiseler alarak hayallerini gerçekleştirdi.

3 Hafta önce sınıfında Yerli Malı Haftası kutlanırken tedavi için Konya’ya götürülen Küçük Havva kendi doğum gününde arkadaşlarıyla beraber lot bebekli pasta ve maskeler aldırması için annesine kumbaradaki birikmiş 150 lirayı vererek 20 arkadaşı için yaş pasta talep etti, ancak anne araştırdığında yaş pasta fiyatlarının çok yüksek olmasını düşünürken, konuya duyarlılık gösteren Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sürpriz yaparak Küçük Havva Aytop'un hayallerini gerçekleştirdi. Hem yaş pastasını hem de hediyesini Sosyal Yardım Vakfı şube müdürü Ali Rıza Sözeriyim aracılığıyla verdirdi.

Okulun en başarılı sınıfında okuyan Küçük Havva arkadaşlarıyla doğum gününü kutladı. Yaş pastasını üfledi gelen hediyelerini kendi elleriyle arkadaşlarına dağıtarak paylaştı. Havva Aytop hayallerini gerçekleştiren Vali Aydoğdu’ya ve öğretmenine teşekkür etti. *ABDULKADİR AY

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER