© Yeni Aksaray Gazetesi

‘Trabzonlu olur da topa vurmaz mı?’

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, bordo-mavi futbol topunu görünce dayanamadı. Gençlerle futbol oynayan Vali Kumbuzoğlu, sergilediği performansla hem ayaklarının pasını sildi hem de gençlere esprili bir dille meydan okudu.

Şehrin her kesimiyle iç içe olmaya özen gösteren Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, bu kez futbol sahasında gençlerin konuğu oldu. Ziyareti sırasında karşısına çıkan bordo-mavi futbol topu çıkınca, aslen Trabzonlu olan Vali Kumbuzoğlu’nun futbol tutkusunu alevlendirdi.

Ceketini çıkarıp sahaya giren Vali Kumbuzoğlu, topu ayağına alır almaz ustalığını konuşturdu. Gençlerle paslaşan ve şut çekerek moral veren Vali, o anları sosyal medya hesabından esprili bir dille paylaştı. Trabzonlu kimliğine atıfta bulunan Kumbuzoğlu, "Bordo-mavi bir futbol topunu gören bir Trabzonlu ne yaparsa, biz de onu yaptık. Ayaklarımızın pasını sildik," ifadelerini kullandı.

Gençlerin enerjisine ayak uyduran Vali Kumbuzoğlu, sahadaki hırsı ve neşesiyle dikkat çekti. Gençlerle kurduğu samimi diyalogla takdir toplayan Vali, "Gençlere de hafiften meydan okumuş olduk," diyerek spora ve sporcuya olan desteğini eğlenceli bir kareyle taçlandırdı.

Vali Kumbuzoğlu’nun sahadaki bu samimi anları, kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü. Vatandaşlar, "Valimiz sadece devlet işlerinde değil, sahada da iddialı" yorumlarında bulundu. *ERDEM SÜDEMEN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER