TÜRK EĞİTİM-SEN AKSARAY ŞUBESİ ‘Eğitim Çalışanlarının Gür Sesiyiz’
GÜNDEMTürkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu'na (Kamu-Sen) bağlı Türk Eğitim-Sen Aksaray Şubesi, yönetim kurulu istişare toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, eğitim çalışanlarının sorunları masaya yatırılarak sendikanın yeni dönemdeki yol haritası belirlendi.
Toplantı sonrası bir açıklama yapan Türk Eğitim-Sen Aksaray Şube Başkanı ve Kamu-Sen İl Temsilcisi Ali Toprak, toplantının başarılı geçtiğini ve önemli kararlar aldıklarını belirtti.
Başkan Toprak, "Türk Eğitim-Sen, eğitim çalışanlarının gür sesidir ve sendikacılıkta her zaman öncüdür. Yaptığımız istişare toplantımızda üyelerimizin ve tüm eğitim camiasının sorunlarını ve taleplerini değerlendirdik. Aldığımız kararların camiamız için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Türk Eğitim-Sen varsa, eğitim çalışanları için her zaman umut vardır" dedi.
Toplantıda, öğretmenlerin özlük hakları, eğitimde karşılaşılan güncel sorunlar ve sendikal faaliyetler gibi konuların ele alındığı öğrenildi. Türk Eğitim-Sen Aksaray Şubesi'nin, alınan kararlar doğrultusunda eğitim çalışanlarının haklarını savunmaya devam edeceği vurgulandı.*ERDEM SÜDEMEN
İlginizi Çekebilir