© Yeni Aksaray Gazetesi

TÜRKAV Başkanı değişti

Türkav Genel Merkezi Onayı ile yapılan görevlendirmeye göre Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Aksaray Şubesi’nde yapılan törenle Başkan Oğuz Aktaş görevi İzzet Karatay’a devretti.

Devir Teslim törenine, MHP il Başkanı Av.Mustafa Çölkesen, Aksaray Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhsin Arslan, MHP Aksaray Teşkilatı Mensupları, Kamu-Sen Aksaray İl Temsilcisi Taner Kara ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Ali Toprak, Türkav Üyeleri ve çok sayıda misafir katıldı.

Türkav Aksaray Şube Başkanı Oğuz Aktaş veda konuşması yaptı. Konuşmasında yaptığı hizmetleri anlatan Aktaş, teşkilat yöneticilerine ve dava arkadaşlarına teşekkür etti. Görevi devreden Oğuz Aktaş’a teşekkür Plaketi takdim edildi.

Türkav Aksaray Şubesi yeni Başkanı İzzet Karatay ise “Asaletini binlerce yıllık tarihinden, gücünü şehitlerinden, fikrini Başbuğundan alan, Sadakati yalnız Allah’a, milletine ve devletine olan kutlu davanın yiğitleri Ülküdaşlarım!

Dava kutluysa uğrunda çekilen çile de kutsaldır dedik, Ay yıldıza söz vererek daha çocuk yaşta bu davaya gönül verdik.

Taşını yastık, toprağını yatak edindiğimiz her karış toprağı Şehitlerimizin kanlarıyla sulanan bu cennet vatanı emperyalistlere, hainlere, bölücülere, iş birlikçilerine teslim etmedik etmeyeceğiz, başaracağız diye yeminler ederek söz verdik.

Yıllarca milletimizi uyarmaya, uyandırmaya çalıştık ancak milletimiz gerçekleri 15 Temmuz musibeti ile görebildi. Ve bugünlere geldik.

İşte böyle kritik bir süreçte bana layık görülen Vakıf Başkanlığı görevi için hepinize teşekkür ederim. Yükümün ne kadar ağır, sorumluluğumun ne kadar büyük olduğunun farkındayım. Ama kutlu davamız ve teşkilatımız bana güç veriyor.

Sözlerime son verirken Şahsım ve Yönetim kurulum adına kutlu bayrağı devraldığımız bu özel günde bizleri yalnız bırakmayan ve bu günü gerçekten özel kılan, tüm teşkilat başkanlarıma ve şu salonu dolduran siz gönül dostlarıma, ülküdaşlarıma, dava arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.

Birliğimiz, dirliğimiz daim; vatanımız, milletimiz ve devletimiz kaim olsun.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER