Türkiye birinciliğine Çeyrek finalde veda ettik
GÜNDEMAksaray Üniversitesi bu yıl Türkiye Üniversiteler Arası Salon Futbolu Türkiye Birinciliği müsabakalarında takımımız önemli bir performans sergiledi.
Maçların ardından bir değerlendirmede bulunan takım antrenörü aynı zamanda Aksaray Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Prof. Dr. Hüseyin Ünlü, Grup aşamasında ODTÜ’yü 4-1, Marmara Üniversitesi’ni ise 5-2 mağlup ederek grubumuzu lider tamamladık. İkinci turda ise Gümüşhane Üniversitesi’ni 6-5’lik mücadeleci bir skorla geçerek çeyrek finale yükseldik.Çeyrek finalde Dicle Üniversitesi ile oynadığımız karşılaşmayı 11-8 kaybederek turnuvaya bu aşamada veda ettik.
Başta sporcularımız olmak üzere, teknik ekipte ve organizasyonda emeği geçen herkese içtenlikle teşekkür ederim. Sahada gösterilen azim, mücadele ve takım ruhu her türlü takdiri hak ediyor. Daha güçlü, daha kararlı ve daha deneyimli bir şekilde yeniden sahada olmak üzere diyerek sözlerini noktaladı.
*Ersin Arslan
İlginizi Çekebilir