© Yeni Aksaray Gazetesi

Türkiye ekonomisi dünyaya damga vuracak

Türkiye’nin uzun soluklu bir ekonomi modeline geçtiğini ifade eden AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Türkiye’de 20 Aralık tarihi bir milattır. İnşallah 19 yıldır nice devrimlere imza atan Türkiye ekonomisi, bu dönemde şahlanışa geçecektir ve dünyaya damga vuracağı dönem olacaktır” dedi.

Türkiye’nin üretim potansiyelinin tüm dünyaya örnek olacağı bir döneme girdiklerine işaret eden Başkan Altınsoy, “İnşallah bundan sonra ülke olarak, millet olarak üretim diyoruz, yatırım diyoruz, istihdam diyoruz, kalkınma diyoruz. Daha fazla yerli ürün, daha fazla ihracat, daha az cari açık, daha az ithalat diyoruz. Esnafımızı, müteşebbisleri, yatırımcımızı faizden koruyacağız, vatandaşımızı yüksek kura, enflasyona ezdirmeyeceğiz. Çeşitli manipülasyonlarla dolar kurunu akıldışı yükseltenlere en güzel cevabı verdik, inşallah her geçen gün yansımalarını etiket fiyatlarında da göreceğiz” dedi.

Muhalefetin yalan ifadelerle kurdukları algı zihniyetinin çöktüğünü dile getiren AK Parti İl Başkanı Altınsoy, “Tüm bu gelişmeleri asılsız cümleler, yalan ve çarpıtma ifadeler kullanarak bir algı zihniyeti kurmaya çalışan muhalefetin yalanlarını sokağa inerek çökerttik. Halkın karşısına çıkmaya korkanlar sadece sosyal medya üzerinden bu milletin aklını karıştıramazlar. Biz milletimizin içinde olmaya, milletimizle gönül bağımızı, muhabbetimizi güçlü tutmaya, aynı zamanda sosyal medyada da gerçekleri vatandaşımıza anlatmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kabine üyelerimizin, bakanlıklarımızın ve partimizin ortaya koyduğu güçlü iradeyi Aksaray’ın her sokağına nakış nakış işleyeceğiz. Gayretli çalışmalarından dolayı Milletvekillerimize, il yönetim kurulu üyelerime, Belediye Başkanlarımıza, ilçe başkanlarıma ve yönetimlerine, kadın ve gençlik kollarımıza, mahalle ve köy başkanlarıma, sandık başkanlarıma ve tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, gayretli çalışmalarının devamını diliyorum” dedi. *ERDEM SÜDEMEN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER