© Yeni Aksaray Gazetesi

Uyum süreci gözden geçirildi

İlkokul birinci sınıfların uyum süreci olarak eğitimin geçtiğimiz pazartesi günü başlamasınan ardından, Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan okulları ziyaret ederek süreci gözden geçirdi. Öğrencilerle oyunlara katılıp destek verdi.

İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Aratol Şehit Ertan Özan İlkokulu ve Şehit Ahmet Lütfi Telli Ortaokulu'nu ziyaret etti.Uyum Haftası eğitim faaliyetleri çerçevesinde yapılan ziyarette sınıflarda öğrencilerle bir araya gelerek sohbet eden İl Müdürü Alpaslan, daha sonra okul bahçesindeki oyunlara katılarak öğrencilerin uyum sürecine destek oldu.

Ziyaretin devamında öğretmenlerle de bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, eğitim-öğretim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinledi. İl Müdürü Alpaslan, eğitimde kalitenin artırılması ve öğrenci-öğretmen uyumunun en üst düzeye çıkarılması amacıyla yapılan uyum haftası faaliyetinin önemine vurgu yaparak,  öğrencilerin okul hayatına başarılı bir başlangıç yapmaları için önemli bir fırsat sunduğunu ifade etti.

Daha sonra Şehit Ahmet Lütfi Telli Ortaokulu ziyaret edildi. Okul yönetici ve öğretmenlerinden mesleki çalışma dönemindeki çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yeni eğitim-öğretim yılının eğitim camiamıza hayırlı olması dileklerinde bulunarak özverili çalışmaları için okul yöneticilerine ve öğretmenlere teşekkürlerini iletti. *ERDEM SÜDEMEN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER