Vali Duru ve Başkan Dinçer’den kapalı çarşı esnafına ziyaret
GÜNDEMDevlet-Millet kaynaşması kapsamında çarşı esnafıyla bir araya gelen Vali Duru ve Belediye Başkanı Dinçer, Esnafın talep ve önerilerini dinledi.
Aksaray Valisi Murat Duru, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile birlikte kent ekonomisinin kalbinin attığı tarihi Kapalı Çarşı’yı ziyaret etti. Devlet-millet buluşmaları ve kurumlar arası dayanışma anlayışı doğrultusunda gerçekleştirilen ziyarette çarşı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştirildi.
Çarşı bünyesindeki dükkânları tek tek gezerek esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Murat Duru ve Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, bölgenin ticari hareketliliği ve esnafın talepleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette kentte yürütülen belediye hizmetleri ile kamu yatırımlarının ticari hayata yansımaları da ele alındı.
"ESNAFIMIZ ŞEHRİMİZİN BEREKETİDİR"
Ziyaret sırasında esnafla yakından ilgilenen Aksaray Valisi Murat Duru, yerel esnafın kent ekonomisindeki stratejik rolüne dikkat çekerek tüm iş yerlerine hayırlı, bereketli ve bol kazançlar diledi. Çarşı esnafı da Vali Duru ve Başkan Dinçer’e ziyaretlerinden ve gösterdikleri yakın ilgiden dolayı memnuniyetlerini ifade etti.*BÜŞRA BOYSAK
İlginizi Çekebilir