Validen 3 çocuk tavsiyesi
GÜNDEMAksaray Valisi Murat Duru, Özge Demir ile Arif Şamil Demirer çiftinin düğün merasimine katılarak ailelerin ve gençlerin mutluluklarını paylaştı.
Uluırmak Uygulama Oteli Müdürü Ergün Demirer’in oğlu Arif Demirer ile İsmail Demir’in kızı Özge Demir’in hayatlarını birleştirdiği nikah ve düğün merasimi, seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleşti. Düğün törenine teşrif eden Vali Murat Duru, Demir ve Demirer ailelerini tebrik etti.
Nikah merasiminde genç çifte ve davetlilere hitap eden Vali Murat Duru, evlilik kurumunun önemine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı: "Uluırmak Uygulama Oteli Müdürümüz Ergün Demirer’in kıymetli oğlu Arif Demirer ile İsmail Demir’in kıymetli kızı Özge Demir’in nikah ve düğün merasimlerine katılarak mutluluklarını paylaştık. Kutsal aile kurumunu birbirlerine duyacakları sevgi ve saygıyla bir ömür boyu mutlulukla yaşatmalarını istediğimiz genç kardeşlerimize, nüfusumuzun geleceği için en az 3 hayırlı evlat sahibi olmaları gerektiğinin de ne kadar önemli olduğunu belirterek, her iki cihanda Mevlamızın kendilerini mesut bahtiyar eylemesini niyaz ettik." Dedi.
Aksaray Valiliği tarafından ziyarete ilişkin yapılan bilgilendirmede, evliliğin toplumsal yapıdaki birleştirici gücüne dikkat çekilerek, yeni kurulan yuvanın hayırlara vesile olması, genç çifte ise sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür getirmesi temennisinde bulunuldu.*BÜŞRA BOYSAK
İlginizi Çekebilir