© Yeni Aksaray Gazetesi

Valiler buluşması

Aksaray’ın geçmiş dönem valilerinden Cahit Kıraç ve hayırsever iş insanı Orhan Ağaçlı, Aksaray Valiliği görevine başlayan Murat Duru’yu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Aksaray Valiliğinde anlamlı bir ziyaret gerçekleşti. Şehrin hafızasında iz bırakan önceki dönem valilerinden Cahit Kıraç, Aksaray’ın tanınmış iş insanı, kanaat önderi Orhan Ağaçlı ve beraberlerindeki heyet ile birlikte Vali Murat Duru’yu makamında ziyaret etti.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, Aksaray’ın geçmişten bugüne katettiği mesafe ve yürütülen güncel projeler üzerine istişarelerde bulunuldu. Eski Vali Kıraç, kadim şehir Aksaray’da görev yapmanın önemine değinerek Vali Duru’ya yeni görevinde başarılar diledi. İş insanı Orhan Ağaçlı ise şehrin ekonomik ve sosyal yapısı hakkında tecrübelerini paylaşarak iyi dileklerini sundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Murat Duru, şehre hizmet etmiş isimleri ağırlamaktan onur duyduğunu belirtti. Valilikten yapılan açıklamada; "İlimizin önceki valilerinden Cahit Kıraç, iş insanı hemşehrimiz Orhan Ağaçlı ve heyetine nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz," ifadelerine yer verildi.*ERDEM SÜDEMEN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER