© Yeni Aksaray Gazetesi

VETERANLAR LİGİ KURULDU

Aksaray ASKF tarafından bu yıl il ilk kez düzenlenecek ve Geleneksel hale gelmesi hedeflenen 35-40 yaş ve üzeri Veteranlar Futbol Turnuvası için önceki gün ASKF binasında lige katılım gösterecek takımlar ile teknik toplantı yapıldı.

ASKF binasında yapılan toplantıda Aksaray ASKF Başkanı Cavit Kılıç, Futbol İl Temsilci vekili Hamit Mavili ve ligde heyecan yaşayacak 7 takımın yetkilileri katıldı. Yapılan toplantıda takımlara turnuvanın şartları ve statüsü hakkında bilgiler verildi. Aksaray’da bu sezon ilki gerçekleşecek 35-40 yaş ve üzeri Veteranlar Futbol liginde As 68 Aksaray Veteranlar, İnşaat Mühendisleri Veteranlar, Hasandağı Veteranlar, 1989 Aksaray Veteranlar, Ayyıldız Veteranlar, 68 Hilal Veteranlar,Osmanlı Veteranlar takımları mücadele edecek.

Aksaray ASKF tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek 35-40 yaş ve üzeri Veteranlar Futbol ligine katılım gösteren takımlara teşekkür etti: artık Aksaray’da amatör ligin bitmesinin ardından her yıl Veteran liginin oynanacağı ve futbol sevdalısı isimlerin şehir dışına gitmelerine gerek kalmayacağını söyledi.

ASKF Başkanı Cavit Kılıç,teknik toplantının ardından takımlarının bilgilendirildiğini ve 17 Temmuz Çarşamba günü ise kura çekimini olacağını ve ligin Aksaray futbol ailesine hayırlı olmasını diledi. Toplantının ardından Veteranlar ligine katılım gösterecek takım yetkilileri Aksaray’da ilk kez resmi olarak gerçekleşecek ve ligin kurulmasından dolayı ASKF Başkanı Cavit Kılıç ve futbol il temsilcisi vekili Hamit Mavili ’ye teşekkür etti.

Kaynak: ASKF

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER