© Yeni Aksaray Gazetesi

‘YAŞAYAN ŞEHİR AKSARAY’ TEMALI FOTOĞRAF YARIŞMASI

‘Yaşayan Şehir Aksaray’ temalı 6. Geleneksel Ulusal Fotoğraf Yarışması için başvurular başladı.

Yaşayan Şehir Aksaray yarışması kentin yaşamaya devam eden tarihini, doğasını, kültürünü, örf ve adetlerini, kent yaşamını ve ekonomik faaliyetlerini gelecek nesillere aktarmak için düzenlenmektedir. Şehrin 2022 yılında çekilmiş en güncel anları fotoğraf severlerin objektifinden kayıt altına alınacak. Yarışmada Aksaray ili sınırları içerisinde yer alan tarihi doğal kültürel alanların yarışmanın konusu kapsamında kabul edilecek.

Aksaray Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen yarışmada birincilik ödülü olarak 10 Bin, ikincilik ödülü olarak 7 bin 500 üçüncülük ödülü ise 5 bin TL olarak belirlendi.  Şehrin güzelliklerini gözler önüne serecek olan yarışmanın başlama tarihi olarak 14. 04. 2022 tarihi belirlenirken, son katılım tarihi olarak 30.11.2022 olarak belirlendi. 07.12.2022 tarihinde toplanacak olan kurul sonuçları 12.12.2022 tarihinde ilan edecek.

Jüri üyeleri Başkan Yardımcısı Tayfun Çelı̇k, Akademisyen Adnan Ataç Prof. Dr., Ata Yakup Kaptan Prof. Dr. Akademisyen, Erdem Zengı̇n Fotoğraf Sanatçısı, AKFOD, Hakan Öztürk- Fotoğraf Sanatçısı, KADOF, Mustafa Doğan Şahı̇ner-Fotoğraf Sanatçısı ve NİFAD  Sami Türkay – Fotoğraf Sanatçısı, KAFSID, değerlendirmelerinde olacak.  *BELEDİYE BASIN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER