© Yeni Aksaray Gazetesi

Yeni yıl iyilik getirsin

İyi Parti Aksaray Milletvekili Sayın Ayhan Erel  yeni yıl mesajında, yepyeni umutlarla yeni bir yıla daha merhaba demenin heyecanı içinde olunduğunu belirterek şunları söyledi :“Kimi zaman sevinçle, kimi zaman hüzünle, kimi zaman iyi, kimi zaman kötü ve kimi zaman da başarıyla geçen bir yılı daha geride bıraktık. Öncelikle güzel umutlarla karşılamakta olduğumuz 2023 yılının güzel şehrimize, cennet vatanımıza ve tüm dünyaya iyilikler ve güzellikler getirmesini en içten duygularımla temenni ediyorum.

Yüce Türk Milleti olarak hep birlikte 2022 yılını üzüntü ve sevinçleri ile veda edip, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Her yeni yıl başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın pekiştiği, yeni isteklerimizin filizlendiği bir yıldır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2023 yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, tüm Aksaraylı hemşerilerime, aziz milletimize sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize şifalar diliyorum. Vatanımızın ve milletimizin güvenliği için gerek yurtiçinde ve gerekse de yurtdışında görev yapan askerimize, polisimize ve tüm görevlilerimize Yüce Allah’tan muvaffakiyetler diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER