© Yeni Aksaray Gazetesi

YUNANİSTAN İLE A MİLLİ MAÇ AKSARAY’DA

A Milli Erkek Hentbol Takımımız 2023 Erkekler Dünya Şampiyonası Grup Eleme Müsabakasında 16 Ocak 2022 Pazar günü Yunanistan ile Aksaray’da karşılaşacak.

Maç Aksaray Spor Salonu’nda oynanacak. Bilindiği üzere daha önceki yıllarda 3500 Aksaraylı sporseverin büyük desteği ile Hollanda, Yunanistan ve Litvanya karşısında zaferler kazanılmıştı. Yunanistan ile oynanacak bu önemli maçta da A millilerimizin en büyük itici gücü Aksaray’ın büyük tribün desteği olacak. 2018 Yılında Yunanistan ile Aksaray’da oynanan maçı seyircinin büyük desteği ile A Milli takımımız 24-23 kazanmıştı.

THF Yönetim Kurulu Üyesi Gamze Çelik, bu önemli maça Aksaray’da ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu, Yunanistan karşısında elde edilecek zafer için Aksaray’ın tam desteğinin A Milli Takımımızın yanında olacağını söyleyerek, bu önemli maça şimdiden tüm Aksaraylı sporseverleri davet ettiğini söyledi. A Milli Erkek Hentbol takımımız 13 Ocak’ta Aksaray’a gelerek kampa girecek ve 16 Ocak Pazar günü Aksaray Spor Salonu’nda Yunanistan ile karşılaşacak.

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER