Yunus Emre’yi anma programı hazırlıkları başladı
GÜNDEMAksaray İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde, 1-2 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Yunus Emre Anma Programı kapsamında kapsamlı bir planlama toplantısı gerçekleştirildi.
Aksaray Vali Yardımcısı Turan Soğukoluk başkanlığında yapılan koordinasyon toplantısına, ilgili kurum ve kuruluşların il müdürleri katıldı.
GÖNÜL MİRASI VE ETKİNLİK TAKVİMİ MASAYA YATIRILDI
Toplantıda, tasavvuf düşüncesinin ve Türk şiirinin muazzam temsilcisi Yunus Emre’nin sevgi, hoşgörü, birlik ve insanlık anlayışının yaşatılması amacıyla gerçekleştirilecek etkinliklerin detayları ile kurumlar arası görev dağılımı ele alındı.
Anma programının sorunsuz ve coşkuyla icra edilebilmesi için yürütülen saha ve organizasyon hazırlıklarının titizlikle sürdürüldüğü bildirildi.*ERDEM SÜDEMEN
İlginizi Çekebilir