Zehir tacirlerine bir darbe daha 11 TUTUKLAMA!
GÜNDEMAksaray İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde düzenledikleri eş zamanlı operasyonlarla uyuşturucu şebekelerine nefes aldırmadı. Operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 11 şahıs adalete teslim edildi.
Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında, Narkotik ekipleri zehir tacirlerine yönelik geniş kapsamlı bir operasyona imza attı. Sokak satıcılarına ve uyuşturucu sevkiyatına yönelik yapılan teknik ve fiziki takibin ardından düğmeye basan ekipler, Aksaray’ı zehirlemek isteyenlere büyük bir darbe vurdu.
Yapılan operasyonlar ve saha çalışmalarında ele geçirilen maddelerin çeşitliliği ve miktarı dikkat çekti. Emniyetten yapılan açıklamaya göre ele geçirilenler şunlar:4.617 adet sentetik ecza hap, 290 gr sentetik kannobinoid (Bonzai), 201 adet ecstasy hap, 58,24 gr metamfetamin, 35,2 gr eroin, 13.423 TL suçtan elde edildiği değerlendirilen nakit para, Hassas teraziler, kokain, esrar, amfetamin ve kullanma aparatları.
11 ŞÜPHELİ DEMİR PARMAKLIKLAR ARDINDA
Operasyon kapsamında gözaltına alınan ve uyuşturucu ticareti yaptığı değerlendirilen 11 şüpheli şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından Aksaray Adliyesi’ne sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan 11 zehir taciri, Aksaray Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü’ne teslim edilerek cezaevine gönderildi.
"MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA SÜRECEK"
Aksaray Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliğini korumak adına suç ve suçlularla mücadelenin tavizsiz bir şekilde devam edeceğini vurguladı. Emniyet yetkilileri, gençleri ve geleceğimizi zehirlemek isteyenlere karşı operasyonların kararlılıkla süreceği mesajını verdi.*ERDEM SÜDEMEN
İlginizi Çekebilir