Zikzak çizen sürücü 'yol bozuk' dedi
GÜNDEM
Gece yarısı Taşpazar Mahallesi Ebulfeyz Elçibey Caddesi'nde halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması adına caddede uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri seyir halinde zikzak çizdiği gerekçesiyle 34 ELS 189 plakalı otomobili durdurdu. Ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirilen R.T.Ç. isimli sürücü, durdurulmasının anlamsız olduğunu belirterek yoldaki çukurlar nedeniyle zikzak çizdiğini söyledi. Arabasının kıymetli olduğunu dile getiren sürücü, "Anlamsız bir şekilde durdurdunuz. Ehliyetim var, alkolüm yok. Neden durdurdun beni? Zikzak mı? Çukurdan kaçıyorum, nasıl olacak? 10 tane çukur var, benim arabam kıymetli, nasıl olacak? Şu an yardımcı olmuyorsunuz ama bak. Bu mantıklı değil" diye konuştu.
Polis memurlarına yardımcı olmadıklarını belirterek yapılan işin mantıklı olmadığını dile getiren sürücü cezadan kurtulamayınca bu kez uygulamayı görüntüleyerek görevini yapan basın mensubunu hedef aldı. Gazeteciyi tehdit eden sürücü, "Ben de senin simanı çektim. Yemin ediyorum çektim. Ben senin simayı aldım yani. Vallahi aldım, billahi aldım o simayı. Ben seni tanıyorum. Harbi harbi tanıyorum ben seni, kaburgasız. Sen kaburgasızsın. Caddenin ortasında bizi durdurup etiket ediyorsunuz vallahi billahi şaka gibi" dedi.
Araç sürücüsüne saygısızca araç kullanmak ve emniyet kemeri takmamaktan yaklaşık 4 bin 153 lira idari para cezası kesildi. *İHA
TÜM HABERLER