© Yeni Aksaray Gazetesi

Zorlu Tepecik maçına hazırlanıyorlar

TFF 3.Lig 3.Grup’da bu hafta Tepecikspor’u ağırlayacak olan Aksaray Belediyespor’da hazırlıklar sürüyor. Teknik Direktör Fahrettin Sayhan, artık zirvedeyiz bütün takımlar bizim karşımıza kazanma arzusuyla çıkacaklar bizler bunun farkındayız o yüzden her takıma aynı tempoda hazırlanıyoruz dedi. Tepecik maçı 19/11/2022 Cumartesi günü saat 14.00’da Dağılgan Stadında oynanacak.  

TFF 3. Liginin 12. haftasının açılış maçında Tepecikspor'u konuk edecek olan Aksaray Belediyespor'da hazırlıklar Toki ve Dağılgan Tesisleri’nde sürüyor. Ligde beşte beş yapan siyah beyazlılar bu çıkışlarını sürdürmek için hummalı bir çalışma sürdürürken, antrenman öncesi spor muhabirimizin sorularını yanıtlayan Belediyrespor Teknik Direktörü Fahrettin Sayhan, sahalarında oynayacakları Büyükçekmece Tepecikspor müsabakasından galip gelmek istediklerini söyledi.

Geriye dönüp baktıklarında oynadıkları karşılaşmalarda pozitif anlamda iyi bir yerde olduklarını söyleyen Sayhan, "Özellikle son 5 haftada sergilediğimiz oyun ile haklı galibiyetler elde ettik. Son maçımız öncesi iyi analiz yaptığımız Kepezspor takımı karşısında ilk yarı çok iyi oyun sergiledik fakat ikinci devre galibiyetinde verdiği baskıyla biraz bocalama oldu elimize geçirdiğimiz fırsatları değerlendirseydik skor daha farklı olurdu" dedi. Takımın aldığı sonuçlar herkesi tatmin ettiğini belirten Sayhan, "Yine iyi bir sonuç almamız gerekiyor çünkü 24 puanımız var ve lideriz. Liderlikte kalmak zorundayız. O yüzden Kepez maçını unutmak zorundayız. Oynayacağımız Tepecik spor maçına iyi hazırlanıp 3 puan almak istiyoruz. Evimizde Tepecik'e karşı hem iyi oyun sergileyerek hem de sonuç alarak galip gelmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Belediyespor'un bir oyun şablonunun olduğunu da belirten teknik patron, bütün futbolcular bu sisteme alışmaya çalışıyor. Bu oyun sistemine bağlı kaldığımız, iyi mücadele ettiğimiz ve pozisyonları değerlendirdiğimiz sürece bu içerde olur dışarıda olur fark etmez ben çok büyük bir baskı oluşturacağını düşünmüyorum. Biz doğru bildiğimiz yolda yolumuza devam etmeye çalışacağız. İyi futbol oynayacağız iyi mücadele edeceğiz. Rakibe fazla alan bırakmayacağız. Bireysel hataları da en aza indirgememiz gerekiyor. Takımımızın gelişimi açısından önemli konular bunlar hem savunmada hem hücumda. Bunları biraz daha azaltırsak bu baskıları üzerimizden daha çabuk atarız. Ama ben baskı olduğunu düşünmüyorum. Biz bu maçı kazanarak yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz 25 futbolcumda hazır ifadelerini kullandı. Tek dertlerinin ise lider olarak sezon sonunu getirmek olduğunu da belirten Sayhan, ligde ilk yarının bitmesine 6 maç kaldığını ve kalan maçlarını kayıpsız geçmek istediklerini söyledi.

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER