
Google’a ekleyin, gündemi kaçırmayın
Tercih ettiğiniz kaynaklara ekleyin, haberlerimizi daha sık görün.Pençe-Kilit Harekâtı sırasında metan gazından etkilenmesi sebebiyle Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Gazi Ramazan Duman, Ortaköy ilçesine bağlı Hacıi brahimuşağı Köyü’ndeki baba ocağında Ortaköy ilçe protokolü tarafından ziyaret edildi.
Ortaköy Kaymakamı Ahmet Karatepe, kahraman gaziyi evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Kaymakam Karatepe, “Vatan uğruna fedakârlık gösteren tüm kahramanlarımıza minnettarız” ifadeleriyle, gazilerin ve şehit yakınlarının her zaman devletin ve milletin gönlünde özel bir yere sahip olduğunu vurguladı.
Ziyarette ayrıca Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu, MHP İlçe Başkanı Fatih Doğan, İl Genel Meclis Üyesi Fatih Özdal ve Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Sabırer de yer aldı. Başkan Koyuncu, “Ramazan kardeşimizin gösterdiği cesaret ve fedakârlık, bu milletin gönlünde daima yaşayacaktır. Şahsım ve tüm Ortaköylüler adına kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum. Rabbim tüm kahraman Mehmetçiklerimizi korusun, gazilerimize güç ve sağlık versin” dedi.
Gerçekleştirilen ziyaretin sonunda, Gazi Ramazan Duman ve ailesine moral verilirken, her zaman yanlarında olunacağı da net bir şekilde ifade edildi. *ERDEM SÜDEMEN
MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ’NDEN Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi’nde anlamlı söyleşi
Vatansever Emekli Polisler Derneği açıldı
Gençlerin milli ve manevi değerleri desteklenecek
Evin bahçesinde içki üretmiş
Şehit yakınları ve Gazilere yönelik özel program
Uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama
Bağımlılıkla mücadele Eskil’de anlatıldı

Yorumlar (0)
Görüşünüzü paylaşarak sohbeti başlatan ilk kişi olun.