
Google’a ekleyin, gündemi kaçırmayın
Tercih ettiğiniz kaynaklara ekleyin, haberlerimizi daha sık görün.Toplam 3.400 metrekare kapalı alana sahip olacak Gençlik Merkezi’nde spor salonu, fitness, kapalı yüzme havuzu, hamam ve buhar odası gibi pek çok sosyal ve sportif birim yer alacak. Başkan Dinçer, tesisin yalnızca gençlere hizmet verecek olmasıyla Aksaray’da önemli bir ihtiyacı karşılayacağını ifade etti.
Başkan Dinçer açıklamasında şunları söyledi:“Gençliğe yapılan yatırım, geleceğe kurulan en sağlam köprüdür. Bu merkez, gençlerimize sağlıklı, güvenli ve kapsamlı bir yaşam alanı sunacak. Aksaray’ın genç nüfusunu desteklemek ve onları geleceğe hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Gençliğin dinamizmine yakışan, enerjilerini doğru yönlendirecek projeler üretmeye devam edeceğiz. Gençlerimizin yalnızca bugünü değil, yarınını da inşa ediyoruz.” Dedi.
Gençlik Merkezi dışında gençlere farklı projelerde yaptıklarını söyleyen Başkan Dinçer, Bilgihanenin bunlardan biri olduğunu belirtti. Başkan Dinçer, tüm bu projelerle ilgili yaptığı değerlendirmelerde,
“Şehri inşa ederken gençleri ihmal etmedik. Genç dostu belediyecilik anlayışıyla çalışıyor, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize her alanda destek sağlıyoruz.”diyerek gençlere yönelik yatırımların devam edeceğinin sinyalini verdi.
Aksaray’ın genç nüfusunun ihtiyaçlarına göre tasarlanan Gençlik Merkezi’nin tamamlandığında şehrin önemli sosyal ve sportif yaşam alanlarından biri olması bekleniyor.*BELEDİYE BASIN
Bağımlılıkta veli eğitimi
İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON TOPLANTISI Hizmetlerin verimliliği masaya yatırıldı
OSB’de çakmak üretim tesisleri incelendi
Tuz Gölü’nde yavru flamingolar ölüyor
Din hizmetleri istişare edildi
Gülağaç’a yeni ilçe Emniyet Müdürlüğü binası yapılacak
ORTAKÖY’DE NEFES KESEN KOVALAMACA 10 Araca çarpan ve polise bıçak çeken yakalandı

Yorumlar (0)
Görüşünüzü paylaşarak sohbeti başlatan ilk kişi olun.