
Google’a ekleyin, gündemi kaçırmayın
Tercih ettiğiniz kaynaklara ekleyin, haberlerimizi daha sık görün.Aksaray’ın Gülağaç ilçesine bağlı Gülpınar beldesinde doğa sever bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler, hem şaşkınlık yarattı hem de doğaya verilen değer açısından yürekleri ısıttı.
Edinilen bilgilere göre olay, Gülağaç ilçesi Gülpınar beldesinde bulunan Kayı Gölü çevresinde meydana geldi. Bölgede doğa yürüyüşü gerçekleştiren Zekeriya Ilgın, kayalıklar ve çalılık alan içerisinde hareket eden yaklaşık 3 metre uzunluğundaki dev yılanı fark etti. Devasa boyuttaki yılanı görünce panik yapmak yerine cep telefonuna sarılan Ilgın, o anları anbean kaydetti.
Yılanı korkutmamak için mesafesini koruyarak çekim yapan Zekeriya Ilgın’ın görüntüler esnasında sarf ettiği sözler sosyal medyada takdir topladı. Yılana seslenen Ilgın, şu ifadeleri kullandı:"Bayağı da büyüksün, küçük değilsin. Maşallah Allah nasıl yaratmış. Seni hiç ürkütmeyeceğim. Sen dondun kaldın. İnsanoğlunu görünce korktun. Zaten bütün hayvanlar insanlardan korkuyor. Çünkü en büyük zararı veren de insanlar."Dedi.
Doğal ortamında bir süre durduktan sonra kayalıkların arasına süzülen dev yılan gözden kaybolurken, doğadaki canlıların korunması gerektiğine vurgu yapan bu görüntüler izleyenlerin beğenisini kazandı.*AYHAN ÖZDEN
Aksaray’a 18 yeni uzman hekim ataması yapıldı
Taşpınar’da Aşevi hizmete açıldı
Danışmanlık tedbiri uygulayıcı eğitimi
Yol güvenliği incelendi
Eski Göğüs hastanesinde yıkım sürüyor
750 Balya yanarak kül oldu


Yorumlar (0)
Görüşünüzü paylaşarak sohbeti başlatan ilk kişi olun.