12 Eylül Şehitlerini andılar

Ülkü Ocakları Aksaray İl Başkanlığı, 12 Eylül olaylarında hayatını kaybeden Ülkücü şehitler için Mevlid-i Şerif programı düzenledi.
Ülkü Ocakları Aksaray İl Başkanlığı, 12 Eylül döneminde şehit olan ülkücüleri anmak amacıyla bir Mevlid-i Şerif programı gerçekleştirdi. Etkinlikte, Ahmet Kerse, Ali Bülent Orkan, Cengiz Baktemur, Cevdet Karakaş, Fikri Arıkan, Halil Esendağ, İsmet Şahin, Mustafa Pehlivanoğlu, Selçuk Duracık ve daha birçok ülkücü kahraman rahmetle yâd edildi.
Programda yapılan konuşmalarda, “Unutmak, bir toplumun kimliğini yitirmesidir. Bizler şehitlerimizi yalnızca anmakla kalmayacak, onların aziz hatıralarını gelecek nesillere de aktaracağız” ifadeleriyle, Ülkücü hareketin kararlılığı ve sadakati vurgulandı.
Dualar eşliğinde geçen anma programı, hem şehitlerin aziz hatıralarını yaşatmak hem de ülkücü gençliğin milli ve manevi değerlerine bağlılığını pekiştirmek açısından anlamlı bir buluşma oldu.*ERDEM SÜDEMEN
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.