1500 Temizlik personeli daha alınacak

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Türkiye İş Kurumu tarafından, özel politika gerektiren gruplar (kadınlar, engelliler, eski hükümlüler, terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananlar, hane bazlı izleme sistemi kapsamında olanlar) başta olmak üzere işsizlerin istihdam edilebilirliğini artıracak bilgi, beceri, çalışma alışkanlığı ve disiplinini kazandırmak üzere aktif işgücü hizmetleri kapsamında kamu kurum ve kuruluşları ile iş birliği yapılarak İşgücü Uyum Programları (İUP) düzenlenmektedir.
Bu çerçevede, Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) ile Aksaray Valiliği, bağlı Kaymakamlıklar ve bağlı kuruluşlar iş birliğinde; kamusal alanların temizlik, bakım ve onarım faaliyetlerinin desteklenmesi amacıyla 18/08/2025-29/05/2026 tarih aralığında TOPLAM 1500 kişilik İUP düzenlenecektir.
BAŞVURU TARİHLERİ (28/07/2025 – 01/08/2025)
İşgücü Uyum Programı başvuruları 28/07/2025 – 01/08/2025 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlükleri ve Hizmet Merkezleri, e-Devlet, İŞKUR e-şube ( www.iskur.gov.tr ) veya ALO-170 iletişim hattı üzerinden yapılacak olup program 18/08/2025-29/05/2026 tarihleri arasında uygulanacaktır.
Düzenlenecek programda, asıl katılımcılar noter kurası ile belirlenecektir. Noter kuraları 05/08/2025 ve 06/08/2025 tarihlerinde yapılacak. *VALİLİK BASIN
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- JEOTERMAL KAYNAKLI SERA ÜRETİMİ YAPAN İŞLETME TARIM BAKANI YUMAKLI TARAFINDAN İNCELENDİ Gıda krizine karşı tedbirliyiz
- Ortaköy Devlet Hastanesi'nde kansere karşı farkındalık standı
- SULTANHANI OSB’DE ZİRVE Kaymakam Göksun başkanlığında gelecek adımları atıldı
- Üretim projelerine tam not
- Orhan Tapan vefat etti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.