3 puan parolasıyla hazırlandılar

Motolux 68 Aksarayspor, Nesine 2. Lig Kırmızı grupta Lig'in 19. haftasında kendi sahasında Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Siyah-beyazlılar yapacağı ter idmanın ardından maç saatini bekleyecek. Pazar günü Dağılgan Stadında oynanacak olan maçın başlama saati 14.00.
Motolux 68 Aksarayspor, Nesine 2.Lig'in 19.Haftasında kendi sahasında Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla tamamladı.
TOKİ Tesisleri'nde, Teknik Direktör Şaban Yıldırım, yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu, ısınma ve pas çalışması ile başladı çalışma antrenman, çift kale maç ile sona erdi.
Bugün yapacağı ter antrenmanıyla Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını tamamlayacak siyah-beyazlılar, öğleden sonra ter idmanının ardından kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini bekleyecek.
MAÇIN HAKEMİ BURSA BÖLGESİNDEN
Karşılaşmayı Bursa Bölgesi'nden Süleyman Soyutürk yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri Bedirhan Soydemir ve Semih Kocaman olacak. Maçın 4.cü hakemi ise Muhammed Burak Tufangörev yapacak. Haber: Ersin Arslan
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.