SABANCI 29 EKİM
ABAYLAR
Aksaray
24 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.02
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2419.0
  • BIST
    9618.83
  • BTC
    69294.62$

6 Bin üyenin dikilmiş ağacı olacak

6 Bin üyenin dikilmiş ağacı olacak
Ticaret ve Sanayi Odasının yeni dönem yol haritasından satır başları açıklandı. Oda Başkanı Ahmet Koçaş pek çok proje olduğunu ve yeni dönemde turizm ağırlıklı olarak projeler üzerinde duracaklarını söyledi. En önemlisi ise yılbaşında promosyon yerine 6 bin üyenin her birine 3’er fidan dikerek 18 bin fidanı toprakla buluşturacaklarını, yeşil Aksaray projesine ticaret ve sanayinin temsilcilerinin katkılarını sunacaklarını ifade etti.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin ardından halen tebrikleri kabul ederek yoğun bir ziyaretçi trafiğine sahne olan Ticaret Odasının, yeni dönemde hedefleri ve projeleri hususunda basın mensupları ile yapılan buluşmada bilgiler verildi.

Altuntaş otelde yapılan toplantının ilk konuşmasını Meclis Başkanı Fatih Tekin yaptı. Tekin, “Artık geriye dönmenin bir anlamı yok. Tartışma ortamlarından uzak önümüze bakarak çalışmaya başladığımızın bilinmesini isteriz. El ele verip bu şehirde birlikte yönetme kültürünü yaygınlaştıracağız. Basının eleştirilerine her zaman açığız. Yeni projelerimiz var. Sırası geldikçe sizlerle paylaşacağız” dedi.

ATSO Başkanı Ahmet Koçaş ise, “Bu güne kadar başımızı öne eğdirecek söz ve davranışlardan uzak durak ekibime teşekkür ediyorum. Bizim Aksaray’da kanayan yaramız turizm. Turizmi ilimizde geliştireceğiz. Turizm ağırlıklı projeler yapacağız. Bu konuda görsellerimiz hazırlanıyor sizlerle paylaşıp kamuoyuna sunacağız. Şimdi hizmet ve hizmetle birlikte yarış dönemindeyiz. Bu konuda medyanın da desteğine ihtiyacımız var. Aksaray’ın ticaret ve sanayi alanında neye ihtiyacı varsa bu konuda gerekli alt yapı bilgilerini toplayarak değerlendiriyoruz. Mobilyacılar sitesinden küçük sanayi sitesine kadar. Hatta ihtiyaç varsa galericiler sitesi de olabilir. Mesela Ortaköy’e galericiler sitesi ihtiyacı ve talebi incelenerek bu konuda harekete geçeceğiz. Biz genel hatları ile dedikodudan uzak geriye değil ileriye bakmaya karar verdik. Bazıları öç alacaklar gibi cümleler kullanıyorlar. Biz öç almaya değil birlikte çalışmaya geldik. Ticaret ve Sanayi Odasının 6 bin üyesi var. Biz hepsinin Oda Başkan ve yöneticileriyiz.

Bu yıl promosyon dağıtım işinde farklı bir uygulamaya gidelim istedik. Her yıl yılbaşında üyelere verilen kalemdir çakmaktır takvimdir gibi hediyelerden çok, Aksaray’ın yeşillendirilmeye ve ağaçlandırılmaya ihtiyacı var diyerek, her üyeye 3’er fidan olmak üzere toplam 18 bin fidanı toprakla buluşturma kararı aldık. Yani her üye adına 3 fidan dikeceğiz. Ve dikilen fidanları da üyelerimize senin adına 3 fidan diktik diyerek bilgilendireceğiz. Tabi bu fidanların bakımını da bizzat oda olarak bizler üstleneceğiz.” Dedi. *ERDEM SÜDEMEN

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!