ABAYLAR
Aksaray
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.02
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2419.0
  • BIST
    9618.83
  • BTC
    69294.62$

90+5’DE GELEN 1 PUAN SEVİNDİRDİ Osmaniyespor: 1 - Aksaray Bldspor:1 

90+5’DE GELEN 1 PUAN SEVİNDİRDİ Osmaniyespor: 1 - Aksaray Bldspor:1 
3.Lig 3.Grup temsilcimiz Aksaray Belediyespor sezonun 18. Haftasında sezonun ikinci devresinin ilk haftasında deplasmanda Osmaniyespor’a konuk oldu.7 Ocak Stadyumunda oynanan maçı beş bin taraftar topluluğu izledi. Şampiyonluk yarışında iki takım adına önem arz eden maça her iki takımda temkinli başladı. Siyah beyazlı temsilcimiz maça adam adama markajla başladı. İki yeni transferinde yer aldığı karşılaşmanın ilk çeyreği orta saha ağırlıklı oyunla geçti.

Maçta ilk tehlikeli atak 10.Dakikada Osmaniyespor takımından geldi. Osmaniyesporlu oyuncu ceza sahası içinde topla buluştu çok sert ve güzel bir vuruş yaptı, bu vuruşu aynı güzellikte kurtaran kalecimiz Tunahan Dikişçi, net bir gol pozisyonunu önlemeyi başardı. Bu atağın ardından maçın 26. Dakikasında Osmaniyespor yine tehlikeli bir atak geliştirdi. Ceza sahamız içinde çok sert vurulan topu son anda parmaklarının ucuyla kornere çelen kalecimiz Tunahan Dikişçi çok net bir gol pozisyonu önleyen isim oldu. Osmaniyespor aradığı golü maçın 29. Dakikasında yeni transferi Hasan Kaşıkara ile buldu.1-0. Bu pozisyonda defansımızın bir anlık hatasını affetmeyen Hasan topu filelerle buluşturdu. İlk devrenin kalan bölümünde iki takımdan başka gol sesi çıkmayınca ilk 45.dakika Osmaniyespor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. İlk 45 Dakikada akıllarda kalan ise iki takımında uzun toplarla gol aramasıydı.

Maçın 2. Devresine Aksaray Belediyespor baskılı başladı. Bu baskı karşısında Osmaniyespor defansı kalabalık tutarak gelen atakları önlemeye çalıştı. Arkaya atılan uzun toplarla gol arayan takım görüntüsü veren temsilcimiz Aksaray ekibi, Maçın 57. Dakikasında Hasan Gündoğdu ile ceza sahası içinde mutlak gol pozisyonu buldu, yaptığı güzel vuruşu rakip kaleci Furkan aynı güzellikte iki pozisyonda kurtara bildi. Aksaray Belediyespor atakların hızını kesmedi. Bütün hatlarıyla Osmaniye kalesine yüklenen Aksaray Belediyespor kapalı defansı açmakta zorlandığı bölümde, orta sahadan atılan uzun bir top sonrasında topla buluşan Alpay Aldemir maçın 90+5’de attığı golle skora denge getirdi.1-1. Golden sonra Yunuscan Abay’ın ceza sahası dışında vurduğu sert şut üst direğe çarparak az farla auta çıktı. Maçın kalan bölümünde iki takımdan da başka gol sesi çıkmayınca deplasmandan 1-1’lik skorla bir puanı alarak ayrıldık.

Haber: Ersin Arslan  

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!