SABANCI 29 EKİM
ABAYLAR
Aksaray
27 Ekim, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.02
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2419.0
  • BIST
    9618.83
  • BTC
    69294.62$

AK PARTİ  RAMAZAN AYINI DOLU DOLU GEÇİRDİ

AK PARTİ  RAMAZAN AYINI DOLU DOLU GEÇİRDİ
AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti heyeti olarak Ramazan ayı boyunca yaptıkları faaliyetleri anlattı.

Ramazan ayında gerek merkezde gerekse ilçe ve köylerde düzenlenen iftar programlarına katıldıklarını aktaran AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, vatandaşları iftarda, sahurda, teravihte yalnız bırakmadıklarını söyledi.

Her zaman ilk önce selam veren olabilmek adına AK Parti İl Başkanlığı olarak kendilerini parti binasına kapatmayıp değerli Aksaray halkının arasında olmaya gayret ettiklerini dile getiren Başkan Altınsoy, “Bizler AK Parti teşkilatları olarak her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazanda da programlarımıza ara vermeden devam ettik. Ana kadememizle, Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu, İGM Başkanımız Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanımız Hamza Aktürk, diğer ilçe başkanlarımız, Kadın Kolları Başkanımız Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanımız Şükrü Öztürk, yönetim kurulu üyelerimiz, İGM üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz ve mahalle başkanlarımızla tam bir seferberlik içerisinde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Hane ziyaretlerimizle vatandaşlarımızın dertlerini dinleyip sıkıntılarına ortak olduk. Teşkilatımızın 3 kademesiyle ayrı ayrı her gün farklı evlerde farklı ailelere misafir olduk. Ramazan ayının ilk gününden son gününe kadar tüm mahallelerimizde iftar öncesi çat kapı ziyaretlerde bulunduk.

Bu bağlamda bugüne kadar sahur sofralarınıza konuk olduk, iftar buluşmalarında toplandık, teravih namazı sonrasında hemşerilerimizin hoş sohbetlerine katıldık. Gün boyunca çat kapı esnaf ziyaretlerinde bulunduk. Yaşlılarımızın, hastalarımızın, engelli kardeşlerimizin kapılarını çaldık. Resmi kurumlar ve STK’lar ile de çeşitli ziyaretler gerçekleştirip yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Bütün bunları sadece il merkezimizle sınırlamayıp ilçe ve beldelerimizde de faaliyetlerde bulunduk. Her gün farklı ilçelerimizde, köylerimizde organize edilen iftar programları ile vatandaşlarımız ile bir araya gelmenin sevincini, mutluluğunu yaşadık. Hamdolsun bu sene de teşkilatımızla birlikte dolu dolu bir Ramazan geçirdik. Ramazan ayı boyunca büyük bir özveri ve Allah rızasını almak için mahalle mahalle gezerek gönüllere dokunan bütün dava kardeşlerime teşekkür ediyorum. Gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik ve ziyaretlerimizde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof.Dr. Vedat Bilgin, AK Parti MKYK üyelerimiz İbrahim Halil Yıldız, Tahir Akyürek, Serpil Yılmaz, Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Başkanı Fatoş Gürkan, MKYK Sunay Karamık, Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanımız Yusuf İbiş bizlere eşlik ederek yürüdüğümüz yol ve davamız adına yapacağımız çalışmalarda bizleri motive ettiler, onurlandırdılar. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada hemşerilerimizin arasında olmaya, hep ilk selam veren olabilmek için ansızın kapıları çalmaya devam edeceğiz” dedi.

Son olarak 81 ilde eş zamanlı iftar programı düzenleyen AK Parti teşkilatı 1 milyon teşkilat mensubuyla iftar sofrasında buluştu. Teşkilat mensupları iftar sonrası AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferansla yaptığı konuşmayı dinledi. Konuşmanın ardından teşkilat mensupları birlik ve beraberlik mesajları vererek bu yılın Ramazan etkinliklerini noktalamış oldu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!