Aksaray
08 Nisan, 2026, Çarşamba

Ak Parti teşkilatı Ulu Cami’de ikram dağıttı

Ak Parti teşkilatı Ulu Cami’de ikram dağıttı
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde, AK Parti Aksaray heyeti Ulu Cami’de teravih namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi. Duaların semaya yükseldiği gecede, birlik ve beraberlik mesajları verildi. İkramlar vatandaşlara sunuldu.

Kur'ân-ı Kerim'in nazil olmaya başladığı mübarek Kadir Gecesi, Aksaray’da manevi bir coşkuyla idrak edildi. AK Parti Aksaray İl Başkanlığı, bu mübarek gece vesilesiyle tarihi Ulu Cami’de vatandaşlarla buluşarak sahur öncesi gönül köprüleri kurdu.

Teravih namazı sonrasında gerçekleştirilen programa; AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, İl Genel Meclis (İGM) Başkanı Latif Ağır, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür ve parti teşkilatı katıldı. Cami cemaatiyle yakından ilgilenen heyet, vatandaşların Kadir Gecesi’ni tebrik etti.

Namaz çıkışında vatandaşlarla uzun süre sohbet eden ve taleplerini dinleyen AK Parti heyeti, geleneksel ikramlarda bulunarak gecenin bereketini paylaştı. İl Başkanı Hamza Aktürk, gecenin önemine binaen yaptığı değerlendirmede; "Sevabını Allah’tan umarak bu mübarek geceyi ihya eden tüm hemşehrilerimizin dualarının kabul olmasını diliyoruz," dedi.

Milletvekili Hüseyin Altınsoy ise bu mübarek gecelerin kardeşlik bağlarını güçlendirdiğini vurgulayarak; "Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Kadir Gecesi’nin bereketi tüm Aksaray’ımızın ve İslam aleminin üzerine olsun," ifadelerini kullandı.*ERDEM SÜDEMEN

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!